pondělí 30. dubna 2007

The Elder Scrolls IV: Shivering Isles Patch v1.2.0416

Web hry The Elder Scrolls nyní nabízí nový patch ve verzi 1.2.0416 pro datadisk hry The Elder Scrolls IV: Oblivion. Patch je dostupný pro všechny jazykové lokalizace zde.

The Apprentice: Los Angeles demo/trial

Legacy Interactive vypustili hratelné demo/trial (62.9MB) hry The Apprentice: Los Angeles - hra založená na televizní show The Apprentice, která má vyjít 1. května.

pátek 27. dubna 2007

1701 A.D. Patch

Je dostupný nový patch ke hře 1701 A.D pro severoamerickou verzi hry, který aktualizuje pokračování hry známé také pod názvem Anno 1701 na verzi 1.02.

Company Of Heroes Patch v1.51

Byl vypuštěn nový patch pro WW2 RTS hru od Relic-THQ - Company of Heroes, který aktualizuje hru na verzi 1.51.

čtvrtek 26. dubna 2007

Rush for Berlin: Rush for the Bomb Demo

Deep Silver vypustil hratelné demo hry Rush for Berlin: Rush for the Bomb, které vám umožní si vyzkoušet tento datadisk k jejich historické 3D real-time strategii z 2. světové války. Nový datadisk Rush for the Bomb obsahuje dvě kampaně za obě strany (Němce a Spojence), každá se skládá z 12 misí, jenž vás zavedou na nezvyklá místa jako je Norsko, Iberijský poloostrov a Baleáry. Demo obsahuje 5. misi z německé kampaně.

úterý 24. dubna 2007

sobota 21. dubna 2007

Fish Fillets II English Demo

Fish Fillets je logická hra od českých vývojářů z Altar Games. Ve hře ovládáte dvě ryby, kterými přemísťujete objekty v daném levelu tak, aby se bezpečně dostaly k východu.

32nd America's Cup Demo

Nové demo obsahuje tutoriál, kde se naučíte základy ovládání lodi a pravidla závodění a 2 závody, které jsou k dispozici v demu.

DEFCON 1.4 Patch

Objevil se patch pro krabicovou verzi hry DEFCON. Patch není kompatibilní se Steam verzí.

středa 18. dubna 2007

Theatre of War demo

Battlefront vypustil hratelné demo hry Theatre of War , které vám umožní si vyzkoušet tuto real-time taktickou strategii zobrazující většinu významných bitev 2. světové války během 1939-1945. Demo obsahuje 5 tutorial misí a jednu z německé kampaně.

úterý 17. dubna 2007

Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific v1.2 Patch

Nový patch od Ubisoftu pro simulaci ponorek Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific ve verzi 1.2 obsahuje řadu nových možností, vylepšení hratelnosti a bug fixů. Patch má 147MB.

Resident Evil 4 1.1.0 Patch

Ubisoft vypustil patch pro hru Resident Evil 4, který aktualizuje Evropské a německé vydání hry na verzi 1.10. Patch nabízí vylepšení v grafice, osvětlení a efektech a také opravuje ojedinělé padání hry.

pondělí 16. dubna 2007

ArmA: Combat Operations Demo

Bylo vypuštěno nové US demo hry ArmA: Combat Operations (u nás známé pod názvem ArmA: Armed Assault) od Bohemia Interactive. Toto 875MB demo obsahuje 3 single-player scénáře, 3 mody multiplayeru, pár multiplayerových map a ořezanou verzi editoru misí.

neděle 15. dubna 2007

Alpha Prime English Demo

Nové demo v anglickém jazyce hry Alpha Prime je dostupné ke stažení. Demo nabízí další ukázku first-person střílečky od Black Element, obsahuje stejné 2 levely jako dřívější ruské demo - Level 01: Basement a Level 03: Basement storage sector. Demo má 442MB.

Baseball Mogul 2008 Demo

Web hry The Sports Mogul nabízí nové hratelné demo hry Baseball Mogul 2008 - sportovní manažer, ve kterém bude možné vést sestavu svého oblíbeného týmu, nebo si vytvořit vlastní fiktivní tým.

UFO Afterlight Patch v1.5

Website hry UFO Afterlight nyní nabízí nový patch, který aktualizuje různé verze UFO strategie na verzi 1.5.

Adrenalin 2: Rush Hour Russian Demo

Ruské demo (367MB) arkádového závodního titulu Adrenalin 2: Rush Hour.

pátek 13. dubna 2007

Sam & Max Episode 5 Demo

Tým Telltale vydal hratelnou demoverzi již 5. epizody adventurní serie Sam & Max - Sam & Max Season 1, Episode 5: Reality 2.0 Demo lze po zakoupení klíče odemknout na plnou verzi.

čtvrtek 12. dubna 2007

The Elder Scrolls IV: Shivering Isles Beta Patch

Web hry The Elder Scrolls nyní nabízí beta verzi 1.2.0410 patche pro datadisk Shivering Isles hry The Elder Scrolls IV: Oblivion. Patch opravuje mizení objektů ve hře, protože se jedná o beta verzi, je doporučeno si zazálohovat uložené pozice.

sobota 7. dubna 2007

Command & Conquer 3: Tiberium Wars patch v1.04

Electronic Arts vypustili čtvrtý patch pro hru Command & Conquer 3: Tiberium Wars. Patch je dostupný jako automatická aktualizace, nebo je možné jej stáhnout ručně z oficialního webu hry. Mezi změny patří např. vylepšené přehrávání videa na slabších konfiguracích a oprava dalších chyb v multiplayeru.

čtvrtek 5. dubna 2007

The Secrets of Da Vinci:Forbidden Manuscript Demo

ElektroGames vydali hratelné demo mysteriózní adventury The Secrets of Da Vinci: The Forbidden Manuscript , které vás provede první "nocí" herního příběhu, ve které musíte získat přístup do kanceláře Leonarda da Vinciho. Demo nabízí zhruba hodinu hraní a je skvělým úvodem do hry, kterou je možno zakoupit online na webu hry.

Dawn of Magic demo

Deep Silver vypustil hratelné demo hry Dawn of Magic - nadcházející RPG od SkyFallen, v rusku známé pod názvem Blood Magic. Demo obsahuje polovinu prvního aktu, několik postav, kouzel, 1 stupeň obtížnosti a 5 multiplayer modu, každý po jedné mapě.

Shrek The Third - Demo

Activision vypustil hratelné demo (305MB) akční adventury Shrek the Third, ve kterém budete čelit prvnímu bosovi ve hře v docích Far Far Away. Demo je hratelné za více postav. Hra vyjde na PC, Xbox 360, PS2, DS, GBA, PSP a Wii.

středa 4. dubna 2007

Supreme Commander 3223 Patch

Třetí patch nedávno vydané RTS hry Supreme Commander je nyní dostupný a je možné jej stáhnout prostřednictvím samotné hry.

Age of Conan Beta Signups

Oficiální web hry Age of Conan: Hyborian Adventures přijímá přihlášky na testování nadcházejícího MMORPG. Betatest bude rozdělen na dvě části, Technical Beta a General Beta, které poběží současně. Technical Beta se bude skládat převážně z krátkých nepravidelných testů, cílem je vyzkoušení různých technických záležitostí, jako např. kapacita serveru. General Beta se zaměří na samotné hraní. Obě části budou spuštěny toto jaro, čím dříve se zaregistrujete, tím větší je šance že se budete moci připojit k testování.

pondělí 2. dubna 2007

Ancient Wars: Sparta Demo

Eidos vypustil hratelné demo hry Ancient Wars: Sparta , díky kterému si můžete vyzkoušet jejich nadcházející historickou real-time strategii. Demo obsahuje jednu misi z každé ze tří frakcí: Peršané, Egypťané a Sparťané. Demo má 931MB.

Command & Conquer 3: Tiberium Wars patch v1.03

V krátké době již třetí patch vydali Electronic Arts ke hře Command & Conquer 3: Tiberium Wars. Opravy se týkají multiplayeru, patch je opět dostupný jako automatická aktualizace, nebo je možné jej stáhnout ručně z oficialního webu hry.